Hallo, ik ben Wim Kuipers en woon bijna mijn hele leven in het Brabantse Boxtel. Ik ben de trotse vader van twee dochters. Nu mijn dochters ouder worden krijg ik steeds meer tijd om de dingen te doen die nog op mijn verlanglijstje stonden. Daarom organiseer ik nu, met veel plezier wandelreizen en besteed ik ook veel tijd aan het schrijven en maken van muziek. Ik merk dat ik van deze hobby's energie krijg, die ik dan weer terug stop in mijn hobby's. Verder schrijf ik als freelance-correspondent voor het Brabant Dagblad. 

Met mijn vriendin trek ik er graag op uit. Dat kan de natuur zijn, maar ook een citytrip staat veelvuldig bij ons op de agenda. Wat altijd meegaat is ons Scrabblespel. Het maakt niet uit of we de bergen in gaan of op het San Marcoplein zitten...gescrabbeld wordt er. 

Het is leuk om nieuwe mensen te ontmoeten tijdens de wandelreizen die ik organiseer. Tijdens het wandelen is er namelijk alle ruimte om een goed gesprek te kunnen voeren of juist lekker met je hoofd in de wind, diep in gedachten verzonken te zijn. Dat veel deelnemers terugkomen voor een andere wandelreis ervaar ik als een groot compliment. Ik vind het fijn als ik merk dat mensen zich vermaken en lol hebben tijdens de door mij georganiseerde reizen. Meer kan ik me niet wensen. Ik hoef niet rijk te worden van mijn wandelreizen, ik ben het al. Daar hoeft geen euroteken voor. 

 

Een mooi interview 

 

Countricana - Met mijn ogen dicht