Als het geocachvirus je te pakken heeft dan wil je meer! Het buitenland kent prachtige geocachelokaties die nu binnen bereik liggen (als je ze kan vinden :-) ). Elk jaar kan je je inschrijven op een éénmalige reis naar een bijzondere geocachebestemming. Alle reisgenoten zijn medecachers. Je kunt tijdens je verblijf besluiten om alleen, als duo of trio, of in groter groepsverband te gaan cachen.

Vrijheid, blijheid is het devies, Alles mag, héél veel kan. De eerste geocachereis stond in 2016 op het programma. Toen bezochten we Madrid, Kopenhagen en Malmo. Het jaar daarna gingen we naar Marakech en Sevilla, gevolgd door een reis naar Malta, Florence en Pisa het jaar daarop. In 2019 ging de reis naar Bulgarije (Sofie), Jordanie (Petra en Aquaba), Servie en Israel (Eilat).

Hier kan je de reiservaringen van de deelnemers lezen.

 

2020 Winter-Geocachereis

In 2020 maken we tijdens de winter een geocachereis naar Tallinn (Estland), Riga, (Letland) en Vilnius (Lithouwen). Drie landen in één reis van 7 dagen. Fantastische plekken om te bezoeken en de de mooiste caches om te loggen. Een reis om nooit meer te vergeten.

Voor deze reis zijn nog enkele plekken. 

Wil je op de hoogte blijven van een nieuwe cachereizen kijk dan regelmatig op de website of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. je e-mailadres. Zodra we een nieuwe reis organiseren brengen we je hiervan op de hoogte. 

Geocachereis 2020

 

Reisinformatie 

Tallinn, Riga en Vilnius - (nog 2 plekken)

31 januari t/m 7 februari 2020 - €590

incl.

-heenvlucht naar Tallinn (Estland) en terugvlucht vanuit Kaunas (Lithouwen)

-Transfers Tallinn/Riga en Riga/Vilnius per privé-taxibus.

-7 overnachtingen in goede hotels met ontbijt (obv twee personen per kamer/losse bedden)

-Transfers van vliegveld naar hotel en v.v.

-Optie dagtrip met de trein naar Minsk (Wit Rusland) a €75

 

Mocht je nog vragen hebben op de hoogte gehouden worden kun je me natuurlijk bellen of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..