Hallo geocachers,

Als het geocachvirus je te pakken heeft dan wil je meer! Het buitenland kent prachtige geocachelokaties die nu binnen bereik liggen (als je ze kan vinden :-) ). Elk jaar kan je je inschrijven op een éénmalige reis naar een bijzondere geocachebestemming. Alle reisgenoten zijn medecachers. Je kunt tijdens je verblijf besluiten om alleen, als duo of trio, of in groter groepsverband te gaan cachen.

Vrijheid, blijheid is het devies, Alles mag, héél veel kan. De eerste geocachereis stond in 2016 op het programma. Toen bezochten we Madrid, Kopenhagen en Malmo. Het jaar daarna gingen we naar Marakech en Sevilla, gevolgd door een reis naar Malta, Florence en Pisa het jaar daarop. In 2019 ging de reis naar Bulgarije (Sofie), Jordanie (Petra en Aquaba), Servie en Israel (Eilat).

Hier kan je de reiservaringen van de deelnemers lezen.

 

2021 Geocache-reis

Ook in 2021 ga ik een geocache-reis organiseren. Ondanks de huidige onzekerheid i.v.m. Covid-19 heb ik besloten toch vooruit te kijken. Wel heb ik enige aanpassingen doorgevoerd die de risico’s op onaangename verrassingen verkleinen. Ik hoop dat deze aanpassingen jullie vertrouwen schenken.

  • Ten eerste heb ik besloten niet van het vliegtuig gebruik te maken. Hierdoor zijn we in aanloop naar, en tijdens de reis niet afhankelijk van de vliegtuigmaatschappijen.  
  • We reizen per luxe touringcar (met toilet en koffiebar) van de firma Betuwe Express (vervoert o.a. het Nederlands Elftal) die de hele reis bij ons blijft (incl. chauffeur).
  • Er staan 5 kleurrijke bestemmingen op het programma die relatief dicht bij elkaar liggen (van minder dan een uur tot enkele uren rijden). Zo worden de tussentijdse transfers beperkt in reisduur en blijft er op reisdagen meer tijd over om te cachen. Alleen op de heenreis en terugreis moet er een behoorlijke afstand worden afgelegd. Op de heenreis wordt daarom een extra overnachting ingelast.
  • De reis hoeft pas betaald te worden in februari 2021. Als de adviezen van Buitenlandse Zaken erop wijzen dat de reis niet kan doorgaan zal de reis geannuleerd worden zonder enige kosten. Zelfs als dit op de dag van vertrek zal zijn. Wel vraag ik een aanbetaling van €50. Dit om de aanmelding definitief te maken. Ook deze krijg je terug bij annulering als de reis niet kan doorgaan.

 

Reisinformatie 

11-daagse Geocache-reis

Ljubljana (Slovenië) – Zagreb (Kroatië) – Wenen (Oostenrijk) – Bratislava (Slowakije) – Praag (Tsjechië)

17 t/m 27 oktober 2021 € 825,- obv tweepersoonskamer (toeslag éénpersoonskamer: €375) 

Inclusief:

  • 10 overnachtingen (1 x Salzburg, 2 x Ljubljana, 2 x Zagreb, 3 x Wenen, 2 x Praag) in goed hotel incl. ontbijt.
  • Alle transfers per luxe touringcar Betuwe Express. Vaste chauffeur en geen beperking aan bagage (houten hutkoffers liever niet).
  • Dagtrip naar Bratislava vanuit Wenen (80 km)

*Tijdens de heenreis zullen we een tussenstop maken bij het spookachtige meer van Bled (Slovenië) met het idyllische eilandje in het midden en het 150 meter hoger gelegen kasteel. We blijven hier 2,5 uur als het reisschema het toelaat. Genoeg om helemaal rond het meer te lopen of een bezoek te brengen aan het eiland.  

*We rijden met een bus “label 6”. Dat wil zeggen dat de bus aan de hoogste milieuvoorschriften voldoet.

Tijdens de busreis zullen er enkele kwisjes voorbij komen. Gemaakt door medereizigers. Deelname is uiteraard niet verplicht, want ook deze reis geldt voor bijna alles “Vrijheid Blijheid”.   

Aanmelden kan door mij te mailen, bellen of Whatsappen. Je ontvangt dan een reserveringsbevestiging van mij.

Mocht je nog vragen hebben op de hoogte gehouden worden kun je me natuurlijk bellen of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..