Prachtige wandelingen
Wandelen met Wim, voor ons was dit al enige tijd een wens om hier een keer aan deel te nemen. En het voldeed aan mijn/onze verwachtingen! Enkele prachtige wandelingen die ook voor ons, als niet ervaren wandelaars, goed te doen waren. Met als hoogtepunt de La Ruta de Vértigo. Je hoofd zegt dat het veilig is, maar door je lichaam giert de spanning! Wim wat had je alles prima voor ons geregeld (Tip; houd de camping er in!) Dankjewel en wellicht tot de volgende keer!
 
Willemien en Marcel  - Beek en Donk
Congost de Mont-Rebei 10 tot 15 september 2017
 
 
Indrukwekkend
De mooie foto's op Facebook van de Congost de Mont-Rebei hebben ons verleid om met jou op reis te gaan. Op Eindhoven Airport twijfelden wij of dit voor ons wel een goede keuze was, met zo'n groep op vakantie. Door jouw prettige manier van organiseren en de vrijheid die je een ieder geeft (én natuurlijk ook dankzij de leuke groep mensen) is deze vakantie voor ons echt onvergetelijk geworden!
 
De Congost de Montrebei was in het echt nog indrukwekkender dan op de prachtige foto's. Wij vonden het heel fijn dat we de hele vakantie lekker niks hoefde te regelen. Alles was prima georganiseerd en wij hoefde alleen maar te genieten. Dat hebben we dan ook volle bak gedaan. Van het mooie landschap, de heerlijke wandelingen, de gezelligheid en leuke en fijne gesprekken, ook met jou en andere reisgenoten.
Dus... wellicht gaan we gewoon nóg eens met jou op pad!
Bedankt Wim!
 
Angela van de Oetelaar en Fieke Fijen
Congost de Mont-Rebei 10 tot 15 september 2017